Bejelentés


MO-WE-TA Rögzítéstechnikai Kft.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A MO-WE-TA Kft-t 1989-ben alapították. A cég neve egy mozaik szó, mely az alapító MONTEX osztrák, WERLA német, Tanácsi Építőipari Vállalat magyar cég közös társaságaként jött létre.

Alapításának célja, az induló magyar korszerű nyílászáró - döntően műanyag – akkor még nehezen, import engedélyhez kötött alkatrészek ,vasalatok ill. speciális kötőelemek importja, nagykereskedelme.

A Kft alapításakor partner ill. vevőként az ablakgyártó cégeken kívül a nagy ipari cégek is megtalálhatók pl. egri Finomszerelvénygyár, Salgótarjáni Tűzhelygyár, Hajdúsági Iparművek stb.

Termék kínálatunk részben az osztrák partner kb. 20000 tételű raktárára, ill. az egyedi importra támaszkodott.

Az ablakgyártó üzemek számának és termelésének növekedése választékunk, kínálatunk piachoz igazítását követelték meg. Nőtt a neves külföldi gyártók forgalmának választéka, forgalma. A GEZE ajtótechnika, Dr Hahn ajtópántok, a GU vasalatok, HOPPE kilincsek , a különböző zárbetétek széles választékát kínáltuk és kínáljuk. A nyílászárók beépítésének tartozékai, speciális csavarok, rögzítőelemek, SOUDAL tömítő habok, és tömítő anyagok - szilikon és acryl bázisúak - megtalálhatók raktárunkban. Elsők között kezdtük forgalmazni az AERECO szellőzők teljes
választékát.

Az évek során, a piaci körülmények, az import jog liberalizálása a cég tulajdonosi körében is változást hozott. Előbb osztrák-magyar, majd három éve teljesen magyar tulajdonba került.

2010 év tavaszától új üzletben bővitett választékkal várjuk partnereinket, vásárlóinkat.

Új termékkörként a nyílszárókhoz használatos hőszigetelő üvegek és egyéb üvegipari termékek - tükrök, fürdőszobai üvegfalak, előtetők stb.- forgalmazását kezdtük meg.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!